Log in

I forgot my password

Latest topics
» Testing
18th November 2010, 11:39 by khai8118

» Dipindahkan selepas genap setahun perkhidmatan
17th June 2010, 12:26 by siti

» Program Orientasi Pegawai Baru Di Sabah
25th May 2010, 15:36 by siti

» TABUNG BATCH
8th May 2010, 04:24 by alianz

» PTD INTAKE 1/2009 VS PTD INTAKE 3/2009 VS BHGN. PERKHIDMATAN JPA
6th May 2010, 21:45 by azha_ceo

» Announcement From Hizal
22nd April 2010, 17:35 by Azleen

» BENGANG...!!!!!!
20th April 2010, 13:28 by syuhaiza ruslan

» Geng Kementerian Dalam Negeri Lantikan 3/2009
19th April 2010, 17:17 by Azleen

» FUTSAL FRIENDLY MATCH PPTD SABAH N LABUAN VS INTAN SABAH
16th April 2010, 22:27 by Jim


TABUNG BATCH

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: TABUNG BATCH

Post by cwasih on 17th March 2010, 23:38

Untuk makluman semua, semasa SKMI kita telah berjaya mengutip sebanyak RM880 (88 peserta x RM10/person). Perbelanjaan yang telah digunapakai sebanyak RM421.80 (Mlm Glam RM 321.80 + CSR Zon RM100). Maka jumlah yang masih berbaki sebanyak RM 458.80 akan dimasukkan ke dalam tabung batch kita. Sepertimana yang telah dipersetujui ramai pada sesi SKMI yang lalu, kutipan seterusnya akan dilakukan pada sesi perjumpaan akan datang (Lead Camp). Maklumat tambahan: pihak JPA juga telah menyalurkan bantuan tambahan sebanyak RM200 (jumlah berkenaan telah digunapakai sewaktu CSR).
avatar
cwasih
PSU/PP
PSU/PP

Posts : 32
Join date : 2009-11-10
Age : 40

Back to top Go down

Re: TABUNG BATCH

Post by Ashikin on 19th March 2010, 14:56

Noted K.wasih...
avatar
Ashikin
KSU
KSU

Posts : 180
Join date : 2009-11-13
Age : 37
Location : BHEUU

Back to top Go down

Re: TABUNG BATCH

Post by eddy on 5th April 2010, 01:29

eMMa wrote:susah gak nak bincang pasal duit tabung nih.. Smile lagipun btul la ape yg dorg ckp aritu susah kalao wat anything tak sume leh participate kan.. emm... so far, aku tak kesah pasal ni but kalo nak tubuhkan koperasi or kelab might be difficult sket.. koperasi aku tak arif sgt, maybe sng sket berbanding kelab/persatuan berdasarkan pengalaman aku di ROS dulu la kan... bertaun baru dpt lulus.. Very Happy

persatuan bole.. tapi better tubuhkan bwh pesuruhjaya sukan... bole dpt dana lagi... banyak dah aku tlg buat... 3 bulan dh bole lulus...
avatar
eddy
Admin

Posts : 123
Join date : 2009-11-05
Age : 41
Location : SABAH

http://ptd-3-2009.forumotion.net

Back to top Go down

Re: TABUNG BATCH

Post by alianz on 8th May 2010, 04:24

No hal punye...aku sokong sangat sangat asalkan semua geng geng kite dpat bersama-bersama menyumbang ape ape yang boleh merapatkan lagi penglibatan bacth kite....dalam hal ini, saya sokong 300% punye.....hidup bacth 3/2009.....hahaha

alianz
KPSU/KPP
KPSU/KPP

Posts : 60
Join date : 2009-11-13

Back to top Go down

Re: TABUNG BATCH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum